Grissini med pepparrotskräm, 12 st

Reseptit

04.07.2024
Grissini med pepparrotskräm, 12 st

ca 5 g färsk timjan

20 g färsk pepparrot

1 knippelök, det gröna

100 g naturell färskost

30 g créme fraiche

5 g citronolja

Svartpeppar ur kvarn

12 st grissini, med eller utan sesamfrön

12 skivor Herrgårds skinka

 

Finhacka timjamen, riv pepparroten på den finare sidan av rivjärnet. Strimla knippelöken i tunna strimlor. Blanda i en skål tillsammans med färskost, créme fraiche och citronolja. Smaka av fyllningen med färsk svartpeppar. Bre ut skinkskivorna på en arbetsyta, fördela och bre ut fyllningen över skinkskivorna. Sätt en (1) grissini på varje skinskiva, rulla ihop skinkan runt grissinin. Dekorera med kvistar av färsk timjan och grovmalen svartpeppar.