Tiesitkö, että voit tuoda meille lihaa savustettavaksi?
Oletko intohimoinen metsästäjä, innostunut ruuanlaittaja vai kokeilumielinen lihantuottaja, ja tahdot savustaa lihat ammattimaisessa savustamossa? Herrgårdin Lihasavustamolla savustamme tiettyinä ajanjaksoina leimaamatonta lihaa. Riistaa, nautaa, lintua, lammasta – vain mielikuvitus on rajana. Tervetuloa meille!
Miten?
Jätä lihat meille. Neljästä kuuteen työpäivän kuluttua voit noutaa lihat savustettuna.
Milloin?
Torstai 31.10 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 8.11 klo 12-17
Maanantai 4.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 8.11 klo 12-17
Torstai 7.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 15.11 klo 12-17
Maanantai 11.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 15.11 klo 12-17
Torstai 14.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 22.11 klo 12-17
Maanantai 18.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 22.11 klo 12-17
Torstai 21.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 29.11 klo 12-17
Maanantai 25.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 29.11 klo 12-17
Maanantai 4.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 8.11 klo 12-17
Torstai 7.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 15.11 klo 12-17
Maanantai 11.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 15.11 klo 12-17
Torstai 14.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 22.11 klo 12-17
Maanantai 18.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 22.11 klo 12-17
Torstai 21.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 29.11 klo 12-17
Maanantai 25.11 klo 10-17 -> jaetaan perjantaina 29.11 klo 12-17
Ennen kuin toimitat meille lihaa, mieti seuraavia asioita:
- Teurasta siististi. Pidä liha puhtaana ja poista veri ja karvat.
- Lihan on oltava tuoretta tai sulatettua. Pakastettu, jäinen liha ei käy.
- Toimittamasi palan tulee olla vähintään nyrkin kokoinen. Voit myös toimittaa useita pienempiä paloja, jotka sidomme yhteen rullaksi.
Hinnat
Luuton liha: 7,50€/kg. / Luullinen liha: 6,50€/kg.
Minimihinta 10 €